Roomborstplaat

€ 3
75

Heerlijke roomborstplaat, een zoete typische Nederlandse lekkernij.

Variatie
Welke roomborstplaat wilt u
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

**Roomborstplaat droog bewaren op kamertempratuur.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeen arm product verkocht en niet als
allergeenvrij.

Seizoen

Dit product is leverbaar van 11-11 tot en met 5-12.

Allergene stoffen

Melk

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 30 dag(en).
Bewaartemperatuur: 20 °C

Bereidingswijze

91 graden reamour (113,75) graden Witte en mokka borstplaat koken tot 114 graden en chocolade koken tot 114,3 graden. Silicone vellen, goed laten weken in water, borstplaat maten nat maken. trechter iets warm maken.