Productspecificatie

Productnaam
Champagne gebak
Productinformatie
**Een champagne gebakje is geschikt om langer dan 1 dag te bewaren, mits de juiste bewaarcondities.
**Banketbakkerij Bakker en Koster is een ambachtelijke bakkerij, waarbij het niet is uit te sluiten dat onze producten met andere allergenen in aanraking zijn gekomen. Daarom worden onze producten als allergeenarm product verkocht en niet als
allergeenvrij.
Afbeelding
Ingredienten
room(MELK), suiker, water, frambozen, EI, glucosestroop, honing, TARWEbloem, glucose-fructosestroop, eiwit, gelatine, cacaopoeder (magere), TARWEzetmeel, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Geleermiddel(E440), glucosestroop (gedroogd), Voedingszuur(E330, E270), rode bessen, citroenschil, Emulgator(E433, E1520, E471, E322(SOJA), E412), rijstebloem, aardappelzetmeel (gemodificeerd), alcohol, Aroma(aroma, chocolade, vanille), Conserveermiddel(E202), dierlijk eiwit, EI-EIwit (gedroogd), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit), Kleurstof(E100, E131, E160a, E160b), maiszetmeel, MELKpoeder, Natuurlijk Aroma(vanille), Plantaardig Vet(kokos, palm), Plantaardige Olie(raapzaad), pompoenpitten, Rijsmiddel(E341, E450, E500), roomboter(MELK), Stabilisator(E407, E420, E466), Verdikkingsmiddel(E412, E466), vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), vlierbessen (concentraat), weipoeder(MELK), wortelextract, zetmeel (gemodificeerd), zout, Zuurteregelaar(E330, E332, E333, E341, E452)
Allergenen
Ei, Melk, Soja, Noten, Amandelen, Gluten, Sulfiet, Tarwe
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1097 KJ
Energie KCal 262.01 KCal
Eiwit 2.7 g    
Koolhydraten 25 g    
   - Suikers 23 g    
Vetten 17 g    
   - Verzadigd 12 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.06 g